fbpx

Sådan skriver du linkbuilding artikler på 2 min

Der findes utallige typer af linkbuilding, men ens for rigtig mange linkbuilding-taktikker er, at man skal skrive artikler – og mange af dem!

Når man har arbejdet med SEO i et stykke tid bliver man derfor en anelse træt af enten selv at skrive linkbuilding artikler eller at skulle punge ud for artikler, der primært bliver sat i verden for Googles skyld.

Herunder fortæller jeg, hvordan du selv kan skrive linkbuilding artikler på 2 minutter med nogle få klik på dit tastatur.

Hvis du endnu ikke har læst min store guide til linkbuilding, så vil jeg anbefale lige at hoppe derover.

Denne metode til at skrive linkbuilding artikler er nemlig i særdeleshed en decideret lifesaver, når det kommer til linkbuilding-taktik nummer 2 og 3 – og dermed er den måske ikke for dig, der er helt grøn i SEO-verdenen.

SEO-folk har behov for mange artikler 😩

Hvis du arbejder intenst med linkbuilding og f.eks. har mange affiliate-sites, hvor du arbejder med at bygge typer af links, der kræver en hel del artikler, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse.

Det erfarede jeg selv, da jeg her i foråret søsatte en række SEO-tests, hvor jeg bl.a. arbejder med links fra Nem Linkbuilding og BOB Linkbuilding. Det kræver mange artikler og de er ikke billige.

Derfor kiggede jeg mig omkring efter et SEO værktøj, der kunne hjælpe mig med at skrive linkbuilding artikler på kort tid.

Brug Jasper til at skrive artikler til linkbuilding ⭐️

jasper

Som jeg nævner i min artikel om de SEO værktøjer jeg bruger hver dag, så var det vitterligt en af de største opdagelser i min SEO-karriere, da jeg opdagede, at jeg med få kommandoer og et par klik på mit tastatur kunne få skrevet linkbuilding artikler på et par minutter.

Med et sparede jeg pludselig flere tusinde kroner, tid på at udarbejde content-briefs til tekstforfattere og al den kommunikation, der hører med ved at arbejde med freelancere.

Toolet hedder Jasper og jeg må blankt erkende, at jeg overvejede længe, hvorvidt jeg overhovedet skulle skrive denne artikel og dele mit fund.

Men der er plads til os alle i søgeresultaterne og jeg ved, at man af og til får mere ud af at dele sin SEO-viden end at holde den inde.

Hvad er Jasper? 🤖

Jasper er kort fortalt kunstig intelligens, der er trænet til at skrive. Jasper er således en robot, der med få input kan fremtrylle artikler om vitterligt alt.

Jeg har nu testet at skrive linkbuilding artikler med Jasper i rigtig mange nicher (jeg startede lige lidt flere nye SEO-projekter her i 2022 end jeg havde planlagt) og jeg har endnu ikke oplevet en niche Jasper ikke kunne skrive artikler om.

Det vilde er, at det fungerer på dansk. Der har eksisteret services som disse på engelsk i flere år, men jeg var ikke klar over, at det ville fungere så godt på vores lille sprog.

Test Jasper – sådan får du 10.000 ord gratis

Som Jasper-bruger har jeg fået et inviter en ven link, der giver dig 10.000 gratis credits (ord) til at teste Jasper.

Tjek Jasper ud og få 10.000 gratis ord her.

Det var også sådan jeg kom med i hulen i sin tid, da jeg tænkte, at jeg ligeså godt lige kunne teste toolet, når det alligevel var gratis.

jasper linkbuilding artikler
Klik på billedet og få dine 10.000 ord hos Jasper.

Hvad koster Jasper?

Nu er jeg så endt på den plan, der hedder “Boss Mode” og bruger en hel del mere end de 10.000 credits om måneden 😅

Boss Mode koster fra 59 USD (ca 432 DKK) om måneden, hvilket giver 50.000 credits/ord.

Man kan med andre ord generere en hel del tekst for lidt over 400 kroner.

Sådan bruger jeg Jasper til at skrive artikler på 2 min

Lad mig vise dig helt konkret, hvordan jeg bruger Jasper til at skrive linkbuilding artikler.

Sådan ser det ud, når man logger ind

Ved første øjekast er der et hav af muligheder, når man skal skrive med Jasper. Jeg har testet flere af deres “templates” og er faktisk begyndt at bruge deres “Product Description” template på et lille affiliate-projekt – de er overraskende skarpe.

Så selvom jeg ikke helt mener, at man kan bruge Jasper-tekster (uden redigering) på sine main-sites, så ender vi der nok inden så længe…

Men tilbage til at skrive linkbuilding artikler på få minutter med Jasper!

1. Åben dokument

Jeg hopper ind i “Documents”, hvor jeg mødes af dette syn:

nyt dokument jasper

I starten startede jeg altid fra scratch med mine egne input, men lærte hurtigt, at den egentlige magi findes inde i Blog post workflow.

2. Skriv et kort brief

Lad mig dog lige vise, hvordan det ser ud, når man starter fra scratch:

jasper dokument

Her kan man så udfylde en titel og give Jasper et brief, der kan være både så kort som “Skriv en lang artikel, der fortæller hvordan man indretter et hjemmekontor” eller man kan gå mere i dybden.

Derefter er det blot at klikke Compose og se Jasper lave sin magi.

Det gjorde jeg og fik de første ord serveret med ét klik på Compose:

jasper test

Herfra kunne jeg så blot klikke Compose igen, vælge at “skrive med”, hvis jeg ville præge Jasper i en bestemt retning, tilføje overskrifter eller lignende.

Det er vitterligt så simpelt, at alle kan gøre det.

Men jeg hopper lige tilbage til step 1 og vælger nu “Blog post workflow”, der giver forslag til både titler og automatiserer en intro-paragraf på smukkeste vis.

Her får man et lidt andet flow, der dog i sidste ende giver et bedre resultat, hvor man ikke behøver at finde på så meget selv.

jasper

Her indsætter jeg samme brief som før, giver Jasper et keyword og klikker Continue.

Dernæst får jeg en række overskrifter jeg kan vælge at bruge eller skrive min egen.

jasper overskrifter
Som du kan se herover, så sniger der sig af og til lidt engelsk ind i toolet.

VI snupper en overskrift og bliver nu sendt til næste step, hvor Jasper giver en række forslag til intro-paragraffer.

jasper intro

Jeg snupper den første, klikker på “Use this one” og bliver derefter sendt over i selve dokumentet (som vi kender fra før).

jasper artikel

3. Se magien ske mens Jasper skriver din artikel

Det var sådan set det. Nu kræver det blot lidt kliks på “Compose” eller CMD+J på en Mac, hvorefter toolet selv skriver artiklen ud fra ens brief.

Eksempel på en Jasper tekst

Ingen artikel om Jasper uden, at jeg selvfølgelig skulle se, hvad Jasper siger om sig selv 😀

Jeg gav derfor dette brief: “Skriv hvorfor Jasper er det perfekte tool til at skrive linkbuilding artikler.

Her er hvad Jasper har at sige om sine egne evner:

Hvis du vil skrive bedre linkbuilding artikler, er Jasper det perfekte værktøj for dig. Med Jasper kan du nemlig nemt og hurtigt skabe unikke og interessante artikler, der henvender sig direkte til dine læsere. Derudover er Jasper et fantastisk værktøj til at finde de bedste historier og data indenfor dit emne.

Jasper er det perfekte værktøj til at skrive bedre linkbuilding artikler fordi:

– Jasper giver dig adgang til et unikt og interessant indholdsarkiv, der er fyldt med spændende historier og data.

– Jasper hjælper dig med at finde de bedste kilder til dine artikler.

– Jasper gør det nemmere og hurtigere for dig at skrive unikke og originale artikler.

– Jasper sørger for, at dine artikler altid henvender sig direkte til dine læsere.

Jasper er altså det perfekte værktøj til at skrive bedre linkbuilding artikler. Så hvis du gerne vil have succes med din linkbuilding strategi, bør du absolut give Jasper et forsøg!

Ganske udmærket salgstale fra min nye robot-ven, hvis jeg selv skal sige det.

Det var alt herfra – nu er du med på hemmeligheden og kan også skrive linkbuilding artikler på 2 minutter med Jasper.

kristoffer føns

Kristoffer Føns

SEO er min passion og jeg elsker at dele den viden jeg har tilegnet mig igennem en lang karriere som freelance SEO konsulent.

Skriv en kommentar